Being a tropical country, this is one recipe which is relished by many whenever offered. Of course if it is too hot, it is better to avoid too much spicyness of green chillies.
வெயிலுக்கு உகந்த மிக சிறந்த பானம்
புளிக்காத கட்டியான தயிர் ஒரு கப்
தண்ணீர் மூன்று கப்
இஞ்சி ஒரு சிறு தொண்டு
கறிவேப்பிலை ஒரு ஆர்க்கு
பச்சை மிளகாய் ஒன்று
உப்பு - தேவையான அளவு
பெருங்காய தூள் - ஒரு சிட்டிகை (கட்டி பெருங்காயத்தை கரைத்து ஒரு ஸ்பூன் தண்ணி எடுத்து கொள்ளலாம்)
இஞ்சி முதல் பெருங்காயம் வரை எல்லா வற்றையும் சேர்த்து ஒன்றாக அரைத்து தயிரில் கலந்து தண்ணீர் ஊற்றி நன்றாக கலந்து கொள்ளவும். இதை பிரிட்ஜ்ல் வைக்காமலேயே குடிக்க வெயிலில் சூடு தணியும்
A website with a collection of tried and tested vegetarian recipes
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
Ingredients: Grated carrot - 2 cups Sugar - 2 cups Milk - 2 cups ghee - 1/4 cup Besan flour - 1/2 cup Khova - 100 gms Cardamom Powder...
-
Though now a days, we get ready made Tamrind pastes from brands like Homemade or Mallika Home Products, still it is better to prepare our ow...
-
This payasam if done well tastes like Mysore pak. Ingredients: Bengal Gram Flour - 1/4 cup Ghee - 1/4 cup Sugar - 1/4 cup Cardamom Pow...
No comments:
Post a Comment